zaterdag 31 mei 2014

Recept: kokos jelly pudding

Kokos jelly pudding dingetjes zijn superlekker ! Ik heb het eens gegeten en ik vroeg me af hoe ik het zelf zou kunnen maken, en zoals hierboven te zien: Het is gelukt ! :) Het is ook nog eens simpel en je hebt maar een aantal dingetjes nodig. Lees verder voor de benodigdheden en recept. 

De benodigheden: 
-  een heel blik kokosmelk 
6 blaadjes gelatine (zit in zakjes van Dr. Oetker)
4 eetlepels kristalsuiker
-  een pan 


Stap 1:  Laat eerst de gelatine blaadjes weken in een bakje met koud water.
 
Stap 2: Ondertussen giet je de kokosmelk in een pannetje en deze laat je 5 minuten op hoog vuur koken, vergeet niet te roeren. Daarna voeg je de 4 eetlepels suiker eraan toe, dit laat je verder koken.




Stap 3: Haal de gelatine blaadjes uit het water en voeg ze toe in het kokosmengsel. Dan nog even roeren tot een geheel.

























Stap 4: Giet het mengsel in vormpjes of in de vorm waarin jij je pudding wilt hebben, en zet dit in de koelkast.




















Stap 5: na 1,5 tot 2 uur is het 'vast' geworden en klaar om opgegeten te worden. Eet smakelijk !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten